Ne demek?

Wiki Article

Merdivenin enliliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapsı ne hizmet strüktürlmalıdır? Yangın bapları mazbut hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın mesleklevselliğini ve yangın dayanıklılığını getirmek derunin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak arama edilmesi, bapnın yakın bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağlam olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının yoklama edilmesini bâtınerir. Hassaten, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve meselearetlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın bapları kullanım kayranına nazaran, rengine bakarak ya da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok sık kullanılan biçim sınıflandırması zirdaki gibidir

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir ivedili gidiş simultane insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlamlar. Antrparantez yapı içinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine duvar evet.

FEZA Düzenek Odası Yangın Kapısı: Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cenahı aralık otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı mümkün.

Böylelikle imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

Yangın Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedi bir durumda insanoğluın kolay bir itmesi ile dâhilen hariçya gerçek açılmaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları konsantre âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet kucakin tercih edilir.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bunun yürekin bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine mutabık olarak belirlenen bölgelere ve sayılara bakarak yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dem degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın bapları, yangınla savaşım ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir yangın kapısı şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çhileışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları ekseri kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı üzere müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Report this wiki page